Diensten

Value Added Services

Welke Value Added Services zijn voor u het meest waardevol?

De logistieke keten is een complexe puzzel waarin elk klein schakeltje een potentiële tijdswinst in zich draagt. Door dozen opgezet aan te leveren en eventueel het interieur al voor u op te zetten kunt u sneller werken. Voor ons is het vaak een kleine moeite, voor u maakt het een groot verschil.

Heeft u een specifieke Value Added Service in gedachten? Geef dit dan aan op uw offerteaanvraag. Wilt u graag dat onze experts met u meedenken? We spreken u graag!

Wat kenmerkt uw manier van werken?

Bij elk van onze opdrachtgevers maken we kennis met een unieke manier van werken in de logistieke keten. We begrijpen dan ook hoe we uw inpakkers het beste helpen. Denk aan op het oog simpele handelingen als het opzetten van een verpakking of het daarin klaarleggen van onderdelen als stootranden of interieur. De Value Added Services van Ramakers zijn een dienstverlening op maat waarmee we naadloos aansluiten op uw manier van werken!

Maatwerk gaat nog een stapje verder.

Naast de Value Added Services biedt Ramakers een serie andere diensten die bedoeld zijn om u sneller en efficiënter te laten werken. Ook kunt u bij ons ook terecht voor optimalisatie van de verpakking waar u mee werkt. Met kennis van alle innovaties in onze branche zorgen wij dat uw verpakkingen uw bestaande manier van werken nog beter ondersteunen!

Verpakken is in onze ogen niet voor niets een kunst.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Contact