Home

Manifest

De beste verpakking past als een handschoen,
beschermt als een harnas!

Iedere verpakking is geheel uniek. Het product wat het draagt en de omstandigheden tijdens het transport creëren een absoluut eigen situatie. Tegelijkertijd heeft de verpakking invloed op veel knooppunten in het logistieke proces van onze opdrachtgever. Het heeft invloed op de snelheid van werken (ook bij de ontvanger!), de transportkosten, het aantal beschadigingen en in veel gevallen zelfs uiteindelijk op de veiligheid van eindgebruikers van het product.

Het geheime wapen voor onze opdrachtgever.

Wij dragen daarmee met onze verpakkingen indirect verantwoordelijkheid voor de prestaties van onze opdrachtgever. Een dubbeltje kunnen besparen op een verpakking kan misschien grote effecten hebben. Maar het terugbrengen van het aantal beschadigingen of het inpakken eenvoudiger maken is vaak van veel grotere toegevoegde waarde.

Zorgen dat het past.

Wij zijn ons bewust van de uitdagingen van onze opdrachtgever, en gaan daar ook bewust mee om. We gebruiken voor iedere aanvraag -ook al is er maar één verpakking nodig- al onze kennis en ervaring om de beste verpakking te vinden bij de vraag. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers namelijk helpen om het verschil te maken in hun branche!

In het Ramakers ontwerpconcept.

Iedere verpakkingsvraag verdient een eigen visie. Wij noemen dit het ‘Ramakers ontwerpconcept’.

We zijn in staat om een verpakking te leveren of te maken die verschillende uitdagingen van onze opdrachtgever helpt oplossen. Dit vraagt van ons dat we elke aanvraag behandelen als een ontwerper, die het ontwerp natuurlijk laat aansluiten op het leven en werk van de gebruiker.

Wij gaan voor de langdurige relatie.

De meeste opdrachtgevers blijven jarenlang bij ons. En daar doen we ook ons best voor.
Door met hun uitdagingen om te gaan alsof het de onze zijn en door even gretig te zijn op hun succes als zij zelf. Wij bieden referenties die al tot 27 jaar lang tevreden zijn.

Wilt u graag met een referentie uit uw branche spreken? 
Geef het bij ons aan, we brengen u graag in contact!