Diensten

Levering op Afroep

Neemt de voorraad waardevolle opslagruimte in beslag?

Levering op afroep is een dienstverlening waarmee we bedrijven die met Just In Time management werken bedienen. De essentie is dat de voorraad van uw verpakkingen geen opslagruimte meer nodig heeft. Op het moment dat uw product uit het productieproces komt, zorgen wij dat de verpakkingen klaar staan. Indien gewenst compleet opgezet!

Heeft u behoefte aan levering op afroep? Geef dit dan aan bij uw offerteaanvraag, of vraag ons naar de verschillende mogelijkheden!

Wat sluit het beste aan bij uw manier van werken?

Levering op afroep wordt afgestemd op uw manier van werken. In een ritme per dag, week of maand. Of als het eens nodig is, hoeft u maar een seintje te geven en de verpakkingen zijn binnen een uur naar u op weg. De afroep kan zowel geautomatiseerd plaatsvinden, als door ouderwets goed overleg. Op ieder tijdstip van de dag, en zoals het voor u het gemakkelijkst is.

Wilt u graag een beroep doen op onze expertise om de beste aanpak te vinden? We spreken u graag!

Er valt ongetwijfeld nog meer te winnen.

Binnen Lean management is Just In Time een manier van werken die zich erop richt om zo min mogelijk voorraad (en dus verpakkingen) in huis te hebben. Veel van onze opdrachtgevers zijn de afgelopen jaren overgegaan naar deze manier van werken, en wij hebben in veel van deze processen een steentje bij mogen dragen. Onze verschillende diensten stellen u in staat om het logistieke proces nog ‘leaner’ te maken. U vindt ze hieronder.

We zijn ervan overtuigd dat we u kunnen verrassen met nieuwe inzichten!

Meer weten?

Neem contact met ons op

Contact